## SOLAR SAFEGUARD EXTENSION REVIEW SCHEDULE FOR VIRTUAL PUBLIC HEARING

Subject to Change

#### Tuesday, January 4, 2022

Begins at 9:00 AM

# OPENING STATEMENT FROM THE CHAIR & INTRODUCTION OF THE SECTION 201 COMMITTEE: 9:00 AM – 9:15 AM (15 MINUTES)

#### PANEL 1 (PROPONENTS OF EXTENSION): 9:15 AM – 10:45 AM (90 MINUTES)

- 1. Auxin
- 2. Suniva
- 3. Hanwha

The participants have a collective 60 minutes to provide testimony, which the participants may divide among themselves, followed by a combined 30 minutes of questions from the panelists to the participants

\*5 Minute Break\*

### PANEL 2 (OPPONENTS OF EXTENSION): 10:50 AM – 12:20 PM (90 MINUTES)

- 1. SEIA
- 2. EDF Renewables
- 3. Borrego
- 4. SOLV Energy
- 5. Sunnova
- 6. American Clean Power Association
- 7. NextEra Energy

The participants have a collective 60 minutes to provide testimony, which the participants may divide among themselves, followed by a combined 30 minutes of questions from the panelists to the participants

\*40 minute lunch break\*

## PANEL 3 (PRODUCERS REQUESTING COUNTRY EXCLUSIONS IF EXTENDED): 1:00 PM – 2:00 PM (60 MINUTES)

- 1. Maxeon
- 2. Canadian Solar
- 3. Heliene
- 4. Silfab

The participants have a collective 45 minutes to provide testimony, which the participants may divide among themselves, followed by a combined 15 minutes of questions from the panelists to the participants

\*5 Minute Break\*

### PANEL 4 (FOREIGN GOVERNMENTS): 2:05 PM – 2:50 PM (45 MINUTES)

- 1. Government of Canada
- 2. Government of Mexico
- 3. Government of Vietnam

Each participant has 10 minutes of allocated testimony, followed by a combined 15 minutes of questions from the panelists to the participants

**CONCLUDING REMARKS FROM THE CHAIR: 2:50 PM – 2:55 PM (5 MINUTES)**